ØNSKER DU Å ARRANGERE SOMMERAKSJONEN 2024?

Medisinstudentenes humanitæraksjon ønsker å gjøre engasjement for global helse og humanitært arbeid til noe gøy. Med gøy menes det å legge til rette for en sosial arena og opplevelse av mestring, for studenter som ønsker å bidra til en litt bedre verden. 

MedHum har hatt tradisjon for å arrangere et sommerprosjekt i aksjonsårene! Tidligere har det vært sykkelaksjoner eller roadtrips med vår Medhum-biltilhenger. I år har vi brainstormet om innslag (quiz/stand m.m.) på festivaler som Vinjerock, ny sykkelaksjon, bamsesykehus på Mini-Øya, små MedHum-popups i populære sommerområder, fjellturer eller lignende.. Her er det bare kreativitet og kapasitet som er begrensende faktorer! 

Sentralstyret leter derfor etter deg som er kreativ og glad i en utfordring, som har lyst til å være prosjektansvarlig for denne MedHum-sommeraktiviteten. Du står fritt til å danne en prosjektgruppe og planlegge aksjonen som du ønsker. Et forbehold er at utgangsbudsjettet er noe begrenset, men vi antar det er gode muligheter for å få gjennomslag for søknader om eksterne midler. 

Målet for sommeraksjonen er å spre budskapet om MedHums samarbeidsaktør til et større publikum, og kanskje tjene inn noen penger til innsamlingsaksjonen. Vi ser etter deg som er motivert til å formidle global helse - tematikk og som liker engasjere andre! For mer informasjon om årets MedHum-innsamlingsprosjekt, se MedHum.no 

Vervets planlagte oppstart er i januar, med første styremøte 2-4.feb. 

Send oss en mail til medhum@medisinstudent.no  med kort info om deg selv og din motivasjon for å bli med!